gallery/contact begin 2
gallery/osteopathie3

Huib Konings

Contact

 

Mobiel: 06-44758719

 

 

gallery/huib_v32

Beste mensen,

 

OP 1 JULI 2020 BEN IK WEER GESTART MET DE BEHANDELING VAN BABY’S EN KINDEREN

 

Aangezien het goed gaat met het revalideren van mijn fractuur/operatie van mijn elleboog wil ik de praktijk weer openen voor volwassen per 1 September 2020.

Tot die tijd heb ik 3 collega's bereid gevonden om mij in deze periode te ondersteunen en u graag willen ontvangen. Meld u even aan hen dat u via mij gekomen bent.

 

In de regio Haarlem zijn dat:

de heer Tom de Jong

+31 6 46624969

en mevrouw Simone Kok

+31 6 24145268

 

In de regio Alkmaar is dat:

mevrouw Maike de Gier

+31 6 20393537

 

Ik ben verder gedurende deze periode gewoon bereikbaar op werkdagen van 9:00 tot 17:00 uur via de telefoon, Whatsapp of SMS voor vragen, adviezen en informatie.

+31 6 44758719

 

Als ik vervolgens weer aan het werk kan, zijn jullie allemaal weer hartelijk welkom in mijn praktijk. Ik zal de opening van de praktijk tijdig op mijn website melden.

 

Met vriendelijke groet,

Huib Konings Osteopaat

 

Welkom bij de Osteopathie praktijk van Huib Konings

 

Osteopaat Huib Konings D.O.-MRO biedt in Haarlem en Alkmaar hulp aan mensen van alle leeftijden en met een grote verscheidenheid aan klachten.

Huib Konings D.O.-MRO is een ervaren behandelaar en sinds 1985 al werkzaam in de gezondheidszorg en sinds 2001 is Huib Konings D.O.-MRO werkzaam als Osteopaat.

De klachten die Huib Konings D.O.-MRO onder andere behandeld zijn:

  • Rug en nek klachten
  • Orgaan klachten
  • (Huil)baby's
  • Hoofdpijn/Migraine
  • Vermoeidheidsklachten

Kijk voor alle indicaties of klachten op de lijst op deze website

Hoe gaat Huib Konings D.O.-MRO  te werk

Nadat u een afspraak hebt gemaakt met de Osteopaat, wordt u gevraagd een vragenformulier te downloaden vanaf onze site. In dit formulier wordt u gevraagd naar uw huidige klachten en naar de voorgeschiedenis daarvan. Dit formulier neemt u mee bij de eerste afspraak, door de nieuwe privacy wetgeving mag deze niet via de mail doorgestuurd worden.

Tijdens het eerste consult worden de klachten met u besproken, waarbij uw ziektegeschiedenis wordt doorgenomen. Onder meer komen ter spraken de eventuele complicaties bij de geboorte, doorgemaakte ziektes, operaties en voedingsgewoonten.

Vervolgens vindt een lichamelijk onderzoek plaats op de drie onafhankelijke systemen:

  1. Het bewegingsapparaat
  2. De inwendige organen
  3. Het cranio-sacrale systeem

Op basis van de ziektegeschiedenis en de gevonden resultaten wordt een behandelplan opgesteld, waarbij onder meer gebruik wordt gemaakt van manipulaties